〉 Apartamente -Four te bollshme ndodhet në katin e parë mund të strehojë deri në 4 persona.

〉 Kuzhinë të pajisur plotësisht dhe dhomë ngrënie dhe banjo bukur gjerë të bëjë qëndrimi juaj të këndshme.

〉 Ngjyra të ngrohta -Omorfa, shtretër tradicionale hekur, mobilje prej druri me kursim dhe dy tarraca me pamje të madhe për çdo apartament plotësojnë këtë propozim për një pushim të mrekullueshëm.

OBJEKTET:

〉 kondicioner

  〉 Plasma TV

〉 not

〉 kuzhinë

  〉 verandë

  〉 flokët

〉 Internet Wi-Fi

Apartament 1

Apartament 2

Apartament 3

Apartament 4