Contact Form

Ju mund të na kontaktoni përmes formularit të kontaktit apo telefonit dhe ne do të organizojmë për të shërbyer ju.


Kontakt: Mpatsios Apostolis

Adresa: plazh Valtos – Parga

Telefon: 2684032603

Mobile: 6945236984

Fax: 2684032019

e-mail: info@pargadise.com

connt